SOLBJERG SPISEHUS

Recentreview


4,5 stjerner ud af 1380 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Solbjerg Spisehus. Vil du vide mere? Få mere at vide

13 jun 2024 at 21:06 De læser ikke beskeder i ordre og sender derfor forkerte og klamme kartofler
21 maj 2024 at 16:34 Synes jeres familie pizzaer er virkelig små ift man betaler næsten 200 kr for én. Og så er de så tynde som papir og mega tørre! Vi var 7 mennesker som var ret enige om dette. Ellers godt tilfreds med den anden mad
28 apr 2024 at 13:24 Rigtig gode pizzaer og god kyllingefilet, som er pakket separat fra kartoflerne. Alt dampende varmt og friskt.
15 apr 2024 at 8:38 Leveret til tiden og det smagte godt.
30 jan 2024 at 23:06 5 stjerne for en god pizza. 1 minus for at der ikke var salt på pommes. 1 minus mere for at man giver over 40kr for samme bakke, og der ikke engang er ketchup med. Det er nærigt.
27 jan 2024 at 19:24 Lækker stor familie pizza med pepperoni der ankom hurtigt på en dejlig lazy-lørdag
21 dec 2023 at 6:49 Maden var god. Fritterne sprøde
14 dec 2023 at 19:51 Altid frisk og sødt personale
1 dec 2023 at 18:33 Har bestilt mange gange og normalt rigtig tilfreds, men i dag glemte de den ekstra ost der var betalt for, og så var pizzaen halv kold da jeg hentede den, på trods af de selv satte tiden den var klar til afhentning. Øv øv
16 nov 2023 at 8:54 Perfekt
11 nov 2023 at 22:24 Fantastisk servicemindede. Jeg havde skrevet forkert i bestillingen, men de lavede en ny uden at ville have betaling for det selv om det var min egen fejl.
11 nov 2023 at 19:07 Første gang jeg har bestilt pitabrød. Brødet var brændt. Men samtidigt dejen rå