SOLBJERG SPISEHUS

Recentreview


4,5 stjerner ud af 1376 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Solbjerg Spisehus. Vil du vide mere? Få mere at vide

30 jan 2024 at 23:06 5 stjerne for en god pizza. 1 minus for at der ikke var salt på pommes. 1 minus mere for at man giver over 40kr for samme bakke, og der ikke engang er ketchup med. Det er nærigt.
27 jan 2024 at 19:24 Lækker stor familie pizza med pepperoni der ankom hurtigt på en dejlig lazy-lørdag
21 dec 2023 at 6:49 Maden var god. Fritterne sprøde
14 dec 2023 at 19:51 Altid frisk og sødt personale
1 dec 2023 at 18:33 Har bestilt mange gange og normalt rigtig tilfreds, men i dag glemte de den ekstra ost der var betalt for, og så var pizzaen halv kold da jeg hentede den, på trods af de selv satte tiden den var klar til afhentning. Øv øv
16 nov 2023 at 8:54 Perfekt
11 nov 2023 at 22:24 Fantastisk servicemindede. Jeg havde skrevet forkert i bestillingen, men de lavede en ny uden at ville have betaling for det selv om det var min egen fejl.
11 nov 2023 at 19:07 Første gang jeg har bestilt pitabrød. Brødet var brændt. Men samtidigt dejen rå
2 nov 2023 at 5:12 Altid god mad . Synes dog at 90 kr for nuggets med pommes er dyrt
7 okt 2023 at 21:58 Skrev jeg skulle have alm fritter til min mad, men fik det ikke
19 sep 2023 at 22:07 Fantastisk lækker pizzabund, fyld og service. Vi kan ikke sætte en finger på noget.